Alcalá-Alcossebre contractará a cinc persones mitjançant Salari Jove i Emcorp

114

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre contractarà a 5 persones, a través de la seva participació en els programes d’ajudes Salari Jove i EMCORP convocats pel SERVEF i que es gestionen des de l’Agència de Desenvolupament i Ocupació Local (ADL) del consistori.

En el cas del Salari Jove, s’ofereix una plaça d’administratiu i dues d’auxiliar administratiu, en horari de jornada completa i durant sis mesos, que exerceixen les seves funcions en diferents departaments municipals. Com a requisits, els candidats han de ser menors de 30 anys, estar inscrits en el SERVEF i comptar amb una titulació relacionada amb el treball que van a desenvolupar. El SERVEF aporta una subvenció de 15.000 euros mentre que l’Ajuntament es fa càrrec de la resta de la quantia, per a poder oferir aquestes dues places. D’altra banda, s’ofereixen una plaça de peó i una altra d’oficial dins el programa EMCORP, també en horari de jornada completa i amb una durada de tres mesos. Per a aquests dos llocs, l’Ajuntament rep una subvenció de 6.983 euros. Els interessats han d’estar inscrits en el SERVEF per a poder optar i poden dirigir-se a l’ADL, a l’Ajuntament d’Alcalà, on rebran informació sobre el procediment per inscriure-s’hi.

La regidora de Personal i Hisenda, Maria Agut, ha destacat “l’aposta constant de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre per posar en marxa totes les iniciatives possibles per fomentar la creació de llocs de treball, com ho demostra la inversió de 1,5 milions d’ euros en els tretze plans d’ocupació convocats des de l’Ajuntament en els últims quatre anys, així com la participació en diferents programes, com Tallers d’ocupació o cursos per incentivar la recerca de feina per a col·lectius com dones o majors “.