Alcalà-Alcossebre acudeix per primera vegada a la WorldTravelMarket

276

Alcalà-Alcossebre es promocionarà, per primera vegada, com a destinació turística a la WorldTravelMarket, que se celebra a Londres del 7 al 9 de novembre. Des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre s’ha considerat “fonamental” acudir a aquesta fira per “afermar contactes i seguir donant-nos a conèixer en el mercat britànic, un dels públics amb una important afluència al nostre municipi, donada l’extensa colònia britànica amb què comptem, ia la important influència dels vols directes amb l’aeroport de Castelló i destinacions britànics “, ha assenyalat l’edil Alejandra Roca. A la WTM es donen cita les millors empreses i professionals del sector i està considerada la fira turística professional més important a escala internacional.

El municipi comptarà amb un expositor propi integrat en la marca Turespaña i es difondrà material promocional, com els fullets especialment dissenyats per a l’assistència a fires en què, a manera de lema traduït a quatre idiomes, s’incideix en què Alcalà-Alcossebre és un enclavament privilegiat, al costat del Mar Mediterrani, en plena natura, amb gastronomia tradicional, ple d’història i cultura i amb moltes alternatives per practicar un turisme actiu. A més, també es difondrà el vídeo promocional de la destinació turística, realitzat des de la Regidoria de Turisme.

Ja s’han concertat reunions de treball amb TUI, Thomas Cook i Monarch, principals touroperadors britànics, per tal d’iniciar els contactes perquè el municipi pugui incloure en circuits concertats a Espanya. També està prevista una reunió amb Booking, per tal de millorar la presència dels allotjaments hotelers en aquesta central de reserves online i amb diferents mitjans de comunicació especialitzats en turisme. L’edil explica que “a més, des de l’Ajuntament instem als allotjaments hotelers del municipi a que ens fessin arribar les seves fullets i materials promocionals, per tal de distribuir-los i promocionar-los”.