Ahir va ser presentada la primera edició de la ValenciaCF Soccer Cup

488
13-04-2017, VCF Presentación Torneo en Ciudad Deportiva VCF Paterna, Valencia.

Aquest dijous, 13 d’abril, el Media Center de la Ciutat Esportiva ha albergat la presentació de la primera edició de la València CF Soccer Cup, amb l’assistència dels ambaixadors del Club, Juan Cruz Sol i Ricardo Arias, i el director de màrqueting Damià Vidagany.

L’esdeveniment ha servit per explicar la mecànica de la competició que des d’aquest mateix dijous fins al diumenge 16 d’abril se celebrarà amb la participació de 75 equips de futbol base i més de 1.500 jugadors i jugadores participants. En l’apartat internacional aquest torneig tindrà equips d’Anglaterra, República de Kazakhstan i Rússia, i a nivell nacional hi haurà representació de set comunitats autònomes: Andalusia, Balears, Catalunya, Madrid, Múrcia, País Basc i Comunitat Valenciana.

Els participants de la primera edició d’aquest torneig internacional gaudiran de la visita a l’Mestalla Forever Tour i, a més, l’ ‘staff’ de l’Acadèmia impartirà dues sessions al cos tècnic dels equips participants en què s’explicarà la metodologia València CF.

Dissabte 15 se celebra la festa del torneig en el qual es realitzarà una desfilada amb tots els participants de la VCF Soccer Cup, i diversió per als joves protagonistes amb música, vídeo i regals. Un cop finalitzat aquest acte hi haurà un Sopar de Gala a la Llotja VIP de Mestalla. En l’esportiu, el diumenge 16 es disputaran les finals i el lliurament de trofeus es celebrarà a l’estadi Antonio Puchades. Un cop finalitzat tot el torneig, a més dels vencedors i equips destacats, s’establirà un sistema de puntuació per triar un campió del ‘fair play’ per cada categoria i un altre a l’equip que tingui la ‘Afició més Esportiva’.