AECC i Amics Castelló units per una mateixa finalitat

481

El club i els assistents al partit contra el filial blaugrana podran col·laborar contra el càncer


Mai és tard si el fi ho mereix. Això es podria dir de qualsevol col·laboració que es pogués fer amb un cap tan lloable com l’ajuda contra el càncer, i és el que ha pensat el Amics Castelló per al partit d’aquest dissabte davant el FC Barcelona.

D’aquesta manera el club castellonenc s’ha unit a l’Associació Espanyola Contra el Càncer per a realitzar una sèrie d’iniciatives en aquest partit i recaptar fons a favor de la causa d’ajuda contra el càncer. En un acte amb la presència dels presidents de les dues entitats, Carlos Camahort i D. Luis Garcia; a més dels directius Vicente Martinez i D. Pedro Barba, van declarar les seves intencions de realitzar aquest i altres actes que puguin ajudar a destinar fons per a la investigació d’aquesta malaltia que tant llast en la societat actual.

D’altra banda, recordar que si hi ha alguna persona que vulgui col·laborar amb aquesta finalitat i no pot assistir al partit, sempre té la possibilitat de realitzar una aportació a la Fila 0 de l’AECC: ES64-0049-2409-16-1610299831