AdComunica ha otorgat a la Diputació de Castelló el premi a la seva trajectoria comunicativa

498

El premi d’honor per la trajectòria comunicativa ha recaigut en la Diputació Provincial de Castelló, i ha estat recollit pel president d’aquesta entitat, Javier Moliner. El premi per a la millor iniciativa d’estudiants dede comunicació, ha estat per al projecte Memegraph, de Rafael López i Ana Calvo; i el premi a la millor iniciativa en comunicació, ha estat per a Marató BP CS. Aquest últim premi ha estat lliurat pel regidor d’Esports de Castelló, Enric Porcar

Javier Moliner ha qualificat el reconeixement dels professionals de la comunicació de la província com “el Nobel de la comunicació castellonenca”.

En el seu discurs d’agraïment, Moliner ha incidit que “els governs, igual que els mitjans de comunicació, hem d’estar allà on estiguin els nostres receptors, captar la seva atenció i ser capaços d’entaular conversa. Per això, fa cinc anys ens vam proposar traslladar de forma més eficient la gestió de la Diputació als ciutadans i, d’altra banda, mostrar al món les coses de la nostra terra de les que ens sentim orgullosos. Vam iniciar aquest camí al costat de vosaltres, els artesans de la paraula i la imatge, aprenent mútuament sobre les tortuositats de les noves tendències comunicatives “.

El president també ha dedicat unes paraules a Rafael López Lita, que va ser impulsor d’aquesta associació i catedràtic de comunicació de la Universitat Jaume I. “Vam aprendre del professor la importància de gestionar de manera professional la comunicació per generar valor afegit i confiança. Sota aquesta doctrina hem treballat durant tots aquests anys al Govern Provincial, invertint esforços, temps i recursos en comunicació per millorar la rendició de comptes al ciutadà, aplicar una escolta activa per ser més útils a Castelló i generar intangibles que empenyin a aquesta gran terra cap a l’èxit, com és l’orgull de ser de Castelló “.

Moliner ha conclòs fent èmfasi que “a la Diputació creiem i seguirem creient en el valor de la comunicació i en la seva força transformadora. Aquesta és la raó per la qual sempre estarem al costat dels quixots de la comunicació: vosaltres, els artesans de la paraula i la imatge “.

AdComunica celebra enguany el desè aniversari de la seva creació, com han recordat tant el president de l’entitat, Francisco Fernández, com el rector de la UJI, Vicent Climent, i el tinent alcalde de Castelló Toni Lorenzo. “Perquè la comunicació ho és tot”.

Aquesta associació va ser fundada pel catedràtic de l’UJI, Rafael López Lita, que treballes durant tota la seva vida per reforçar el concepte de comunicació i la seva aplicació pràctica en tots els àmbits.

AdComunica va néixer com una associació integrada per professionals de la comunicació, però també emparada per la Universitat de Castelló i les entitats de la província i les seves empreses, per promoure activitats relacionades amb aquesta activitat, que forma part de tot l’entramat social, empresarial, polític

I des d’aquest objectiu, primer amb la direcció de Rafael López Lita i, després, després de la seva absència, per Francisco Fernández, ha mantingut els seus principis i objectius.

Després del lliurament dels premis s’ha celebrat un vi d’honor.