Actuacions i grups confirmats per a les festes de Sant Pasqual de Vila-real 2015

1410
Amaia Montero, Dorian, Baró Rojo i Los del Río són algunes de les actuacions previstes per a les pròximes festes en honor a Sant Pasqual que se celebraran del 8 al 17 de maig a Vila-real. La Junta de Festes ha presentat un cartell musical on s’inclouen actuacions de diferents estils, orquestres, grups locals i bandes emergents per atraure joves i grans.

El programa s’iniciarà el divendres 8 de maig amb el Rock per la Llengua i l’actuació del grup català Els Pets i els grups locals (23.15 h.). Per a la nit de dissabte està previst el concert d’Amaia Montero a la plaça Major on interpretarà, entre altres cançons, alguns temes del seu tercer disc en solitari (23.15 h.). La nit de la xulla, el dilluns 11 de maig, el Recinte de la Marxa acollirà l’actuació del grup Gomad & Monster i DJs (23.15 h.). La programació musical continuarà dimarts amb la banda Dorian (23.15) i dimecres amb el grup de rock de Vila-real Killus i dues formacions més (23.00 h), tots dos dies les actuacions seran a la plaça Major. Les orquestres prendran el relleu a meitat de setmana, també al centre de la ciutat, el dijous ho farà La Mundial a la macrosopar de penyes (23.00 h) i Zeus en el sopar de veïns (22:00.) El cap de setmana, Recinte de la Marxa acollirà l’actuació del grup de heavy metal Baró Rojo (00.30h.) i el duo format per Antonio Romero Monge i Rafael Ruiz Perdigones, Los del Río, seran els encarregats de tancar el dissabte 16 de maig a la plaça Major el cartell musical de les festes patronals de Sant Pasqual (23:15).

A més la Junta de Festes de Vila-real també ha avançat alguns dels noms confirmats per a les festes que se celebraran al setembre, en honor a la Mare de Déu de Gràcia. De moment estan tancades les actuacions del grup sevillà Sempre així per al dimarts 8 de setembre, Rosendo per al dissabte 12 de setembre i el grup fundat en la dècada dels anys 60, Els Brincos, per a l’últim diumenge de festes, el 13 de setembre. Els festejos també comptaran amb les actuacions de Bongo Botrako per al dissabte 5 de setembre i l’orquestra Montesol per al sopar de tombet de bou de les penyes el dijous 10 de setembre.