Activitats infantils aquesta setmana santa a Peñiscola

486
L’oferta patrimonial i cultural, la programació religiosa pròpia d’aquestes dates, les platges, l’oferta gastronòmica o els concerts al Castell formen part de l’atractiva oferta que Peníscola proposa als seus visitants aquests dies de Pasqua, sense oblidar les activitats orientades a les famílies, principal perfil de visitant que arriba fins a la Ciutat a la Mar.

És per això que l’àrea de Turisme de l’Ajuntament programa, amb èxit, múltiples activitats al llarg dels festius, concretament activitats i tallers per als més petits que cada tarda, entre les sis i les vuit i mitja, tenen una cita al passeig marítim de la ciutat.

Tallers de manualitats, de cuina saludable, de confecció de complements de moda, d’elaboració de ‘mones’ de Pasqua o de reciclatge de materials, així com els concorreguts jocs inflables o els contacontes estan comptant amb gran èxit de participació cada tarda.

Classes de ball, tornejos centrats en l’activitat física i una mini-disc infantil completen el manat d’opcions per al gaudi dels més petits a Peníscola i són totes elles totalment gratuïtes.