Activitats d’Endavant Alcora per al partit de lliga Villarreal vs Betis

148

Tot a punt perquè comenci la festa en honor de l’Alcora, que es durà a terme aquest diumenge abans i durant el partit contra el Reial Betis a El Madrigal (18.30 hores) gràcies a la iniciativa Endavant Província, nascuda fa dues temporades amb el objectiu de promocionar el turisme a la província de Castelló. El Vila-real durà a terme una sèrie d’activitats perquè els aficionats que assisteixin al partit puguin gaudir i conèixer al màxim els encants de la localitat de l’Alcalatén.

Després de dinar oficial de directives, que estarà realitzada pel restaurant Ous & Caragols, arribarà la festa cap a les 16.30 hores. Hi haurà degustacions gratuïtes de menjar típic i productes locals, carpes turístiques i diversió per als més petits en forma de jocs. A més, en la prèvia i al descans del partit davant l’equip andalús, l’Agrupació Musical l’Alcalatén, composta per 60 músics i dirigida per Emili Mayol, interpretarà diverses peces.

Cal destacar que el club ha convidat a més de 1.000 aficionats de l’Alcora, així com a membres d’ASPANION, Fundació Diagrama, Curz Roja Vila-real, Casda, CAM ‘Sant Sebastià’ i Afanias. La ‘Grada Solidària’ d’aquest partit davant el conjunt verd-ha estat dedicada a APNAC (Associació de pares de persones amb autisme de Castelló), que ha repartit 200 localitats al simbòlic preu de 10 euros que serviran com a donació per a aquesta associació.

Just abans que comenci a rodar la pilota, Marcos Senna farà entrega dels premis d’Endavant l’Alcora a la Llotja VIP del Madrigal. Dos viatges dobles amb l’equip i una samarreta signada que seran recollits pels afortunats que van assistir a la presentació de dimecres passat a l’Ajuntament de l’Alcora.

L’agenda d’aquest diumenge és la següent:

14.30 hores. Dinar oficial de directives i l’alcalde de l’Alcora, Víctor Garcia i Tomàs, al restaurant Entrelínies del Madrigal. El menú anirà a càrrec del restaurant Ous & Caragols.
16.30 hores. Arrenca la festa a la ‘Fan Zone’ instal·lada en els voltants del Madrigal. Hi haurà degustacions gratuïtes de menjar típic i productes locals, carpes turístiques i diversió per als més petits en forma de jocs. A més, hi haurà un photocall amb Groguet, la mascota del Vila-real CF.
18.00 hores. Desfilada per la gespa del Madrigal de l’Agrupació Musical l’Alcalatén.
18.15 hores. Lliurament dels premis Endavant l’Alcora a la llotja VIP del Madrigal.
18.30 hores. Començament de la trobada. Està previst que l’alcalde de l’Alcora, Víctor Garcia i Tomàs, assisteixi al partit a la Llotja VIP del Madrigal.
19.15 hores. Descans del partit. El vídeo marcador del Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre l’Alcora. A més, hi haurà un segon desfilada per la gespa a càrrec de l’Agrupació Musical l’Alcalatén.