Activitats de “Endavant Provincia” que es faràn demà, en el partit Villarreal vs Eibar

462

El Villarreal CF jugarà demà diumenge 22 de febrer, el seu partit de la jornda nº 24 davant el Eibar

Per al partit de demà, un total de cuarte localitats de la provincia: Segorbe, Navajas, Altura i Castellnovo podràn veure el partit en el Madrigal, graciés a la campanya turística del Villarreal CF “Endavant Provincia”

Les activitats que es faràn demà, tant abans del partit, com en el transcurs del mateix, son les següents:

  • 14.45 hores: Dinar oficial de les directives del Vila-real CF i la SD Eibar. El menú serà elaborat pel restaurador Martín l’Humà de Segorbe.
  • 17.00 hores: Degustació de productes típics de Segorbe i Altura en els voltants del Madrigal (Plaça del Llaurador). S’instal·laran diverses carpes, en què els aficionats podran degustar melmelades de Dolços La Cartoixa, oli Verge Extra de la Cooperativa Alt Palància, rebosteria del forn ‘La Palmera’, ajoceite Artesà Gil i pernil serrà amb Denominació d’Origen de Segorbe. A més, també hi haurà promoció comercial de les localitats.
  • 17.15 hores: Arribada dels 1.400 aficionats de Sogorb, Navaixes, Altura i Castellnovo convidats pel club que veuran el partit en directe des de les grades del Madrigal.
  • 18.30 hores: Desfilada per la gespa del Madrigal de la banda de música Societat Musical de Segorbe, presidida per Mari Pepa Colomina i dirigida per Josep Miquel Martínez.
  • 19.00 hores: Començament de la trobada. Els alcaldes de Segorbe, Altura i Castellnovo presidiran el xoc al costat dels presidents del Vila-real CF i la SD Eibar.
  • 19.45 hores: Descans del partit. El vídeo marcador del Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre Sogorb, Navaixes, Altura i Castellnovo.
  • 19.45 hores: Segon desfilada a la gespa del Madrigal de la banda de música Societat Musical de Segorbe