Activitats de “Endavant Moncofa” que es faràn demà, en el partit de lliga Villarreal vs Espanyol

480

El Villarreal CF ha fet saber avui dimecres, les activitats de “Endavant Moncofa” que es realitzaràn demà dijous 9 d’bril, en el partit lliguer que enfrontarà al Villarreal CF amb el Espanyol.

Les activitats que es faràn tant abans del partit, metre el partit i després del mateix son les seguents:

  • 15.00 hores: Dinar oficial de les directives del Vila-real CF i el RCD Espanyol al restaurant Entrelíneas. El menú serà elaborat pel Restaurant La Granota del restaurador Gabriel Boner.
  • 20.00 hores: Degustació de productes típics de Moncofa als voltants del Madrigal (Plaça del Llaurador). S’instal·laran diverses carpes, en què els aficionats podran degustar productes típics de Moncofa elaborats per l’Associació de Jubilats i Pensionistes Belcaire i l’Associació de Dones Progressistes. A més, també hi haurà promoció comercial i turística de la localitat.
  • 20.00 hores: Arribada dels 850 aficionats de Moncofa convidats pel club que veuran el partit en directe des de les grades del Madrigal. L’animació fora de l’estadi estarà protagonitzada per l’Associació Entre Flors i Volants, els components ballaran sevillanes, així com per l’Associació Cultural Tambors i Bombos Santíssim Crist de l’Agonia, que realitzaran una espectacular Tamborada.
  • 21.30 hores: Desfilada per la gespa del Madrigal de la banda de música Societat Unió Musical (SUM) Santa Cecília de Moncofa.
  • 22.00 hores: Començament de la trobada. Està previst que l’alcalde de Moncofa, Jaume Picher, assisteixi al xoc a la Llotja VIP del Madrigal.
  • 22.45 hores: Descans del partit. El vídeo marcador del Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre Moncofa.
  • 22.45 hores: Segon desfilada a la gespa del Madrigal de la banda de música Societat Unió Musical (SUM) Santa Cecília de Moncofa.