Acen editorial e Isonomia presentaràn demà en Torreblanca, el llibre “El vol de Neleb”

430

ACEN editorial i la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I presentaran demà a Torreblanca, el llibre “El vol de Neleb” que recopila els textos seleccionats després del tercer concurs de relats curts Isonomia, que enguany ha versat sobre “Drets i llibertats de les dones “.

Neleb és el nom de Betlem vist en un mirall i Betlem és el nom que vesteix l’anonimat d’una nena xilena de 11 anys a qui, el 2013, embarassada de catorze setmanes després de ser abusada reiteradament pel seu padrastre, la legislació del seu país no li va permetre interrompre el seu embaràs.

Les aproximadament cent cinquanta narracions seleccionades conformen una obra solidària els beneficis aniran destinats a realitzar activitats socioculturals per a dones en risc d’exclusió social.

La presentació serà a les 15:30 hores a l’edifici “Espai d’oci” de Torreblanca gràcies a la col·laboració de la regidoria de la dona de la citada localitat, municipi adherit a la Xarxa Isonomia. Aquesta activitat s’emmarca en la programació del 8 de març de l’esmentat consistori.