A Summer Story confirma Deadmau5 com Headliner per a la seva segona edició

389

Un dels noms de l’electrònica que ha arribat al nivell de superestrella és sense cap dubte el canadenc Joel Thomas Zimmerman, conegut mundialment per la seva aka Deadmau5. Un artista que basa el seu estil en una barreja perfecta entre electro, house i dance, i els shows audiovisuals compten amb una producció espectacular on es fusionen vídeo, llums i imatges generades per ordinador tremendament efectistes.

Deadmau5 edita el seu primer treball d’estudi en 2006, i porta més de 10 treballs publicats fins a la data. 2007 és l’any del seu reconeixement internacional, aclamat per artistes com Armin Van Buuren. Zimmerman és el primer artista de música electrònica que va actuar als MTV Music Awards i ha col·laborat amb marques internacionals com Nokia produint el so de la seva publicitat. Tot un luxe a A Summer Story.

L’actuació de Deadmau5 a la Ciutat del Rock serà un dels majors reclams del festival en la seva segona edició. Una aposta guanyadora a A Summer Story 2016. El canadenc tornarà a actuar al mateix recinte de la seva primera actuació a Espanya a Arganda del Rei.

Deadmau5 es col·loca al capdamunt del cartell del festival madrileny que ja havia confirmat les actuacions de Paul Kalkbrenner, Oliver Heldens, Don Diable, Joris Voorn, Âme, Paco Osuna, Lost Frequencies i Dj Nano. A Summer Story és una producció de Disorder i Planet Events.

Una nova data a guardar en el calendari de festivals d’electrònica nacionals en un esdeveniment que reunirà els artistes més rellevants de l’escena internacional. Amb una producció acurada, que convertirà la Ciutat del Rock d’Arganda del Rei a la capital internacional de l’electrònica durant dues jornades consecutives. A Summer Story serà l’esdeveniment electrònic de l’estiu, durant els dies 24 i 25 de juny del 2016.

A Summer Story ja ha venut més de 8.000 abonaments per a la seva segona edició. Estigueu atents a les nostres xarxes socials i pàgina oficial www.asummerstory.com per no perdre’t cap detall d’aquesta edició. L’organització posarà a la venda 5.000 entrades només durant les pròximes 72 hores.