A Summer Story comença la seva segona edició amb tres Sold Out consecutius

335
A Summer Story ha començat molt bé la cursa per a la seva posada en marxa el 24 i 25 de juny a la Ciutat del Rock, en la que serà la seva segona edició. Durant diverses setmanes, l’organització ha anat confirmant els primers noms del line-up per a l’esdeveniment. Paul Kalkbrenner i Oliver Heldens eren els primers a aterrar al cartell, als quals se sumaria posteriorment l’holandès Joris Voorn. Els últims a unir-se al line up de categoria que tindrem al festival aquest any han estat Karenn (live) i el nouvingut Robin Schulz.

Produït per Disorder i Planet Events, l’esdeveniment reunirà entre els dos dies a més de trenta artistes nacionals i internacionals en el recinte de la Ciutat del Rock d’Arganda.

Paul Kalkbrenner és el primer nom que va aterrar al cartell de la segona edició d’A Summer Story. Un nom fonamental en l’escena internacional, i totalment representatiu de l’escena alemanya. Aquest teutó ha sabut també que el seu treball transcendís fora de l’àmbit electrònic, per exemple amb el seu paper en la producció de la pel·lícula “Berlin Calling” en què retrata de manera audiovisual l’escena electrònica de Berlín i amb el qual ha collit també un gran reconeixement. Kalkbrenner ha editat el seu últim treball d’estudi a l’estiu de 2015, i presentarà de nou aquestes produccions en l’escenari d’A Summer Story el proper estiu.

La següent estrella que va confirmar la seva presència a la segona edició d’A Summer Story és l’holandès Oliver Heldens. Un artista que malgrat la seva curta edat ja ha aconseguit ser un dels màxims representants de dos sons tan actuals com el future house i el bass house, des del seu alter ego HI-LO. Amb una producció imparable des del seu llançament el 2013, Heldens ha aconseguit el reconeixement com una de les figures més importants en el so house en els últims anys.

Joris Voorn repetirà actuació a A Summer Story 2016. Un Special Closing Set que tornarà al festival com l’actuació més aplaudida en el màgic tancament de la nostra primera edició, amb l’escenari a rebentar l’alba. Un dels noms claus de l’escena techno internacional que tornarà a veure sortir el sol a A Summer Story al ritme del so Detroit.

Els últims a afegir-se al cartell de A Summer Story són Karenn, el duo format per Blawan i Pariah, tots dos productors en R & S Records. Va començar la seva marxa com a formació pel 2011. Sens dubte un dels millors live de techno analògic dels últims anys, com Robin Schulz, una de les últimes promeses de l’escena europea, que no ha volgut perdre passar aquest estiu per Arganda.

Estigueu atents a les nostres xarxes socials i pàgina oficial www.asummerstory.com per no perdre’t cap detall d’aquesta edició.

Us esperem a Arganda del Rei el proper mes de juny.