A la venta les entrades per a la final de la copa Adecco Plata

409
El club ha facilitat diversos punts de venda per tot Castelló

Des de la tarda d’ahir dijous ja s’han pogut adquirir entrades per a la final de Copa Adecco Plata que disputaran el Amics Castelló i el CEBA Guadalajara al Pavelló Ciutat de Castelló aquest dissabte a partir de les 19:30.

Cal recordar que el preu de les entrades és de 5 euros i que els menors de dotze anys tenen entrada gratuïta, un preu més que assequible per a un partit que no precedent a la província de Castelló. Les entrades es poden adquirir a diferents llocs, i d’aquesta manera el club vol facilitar el tràmit el màxim possible a tots aquells que vulguin viure el epectáculo. Aquests llocs són els comerços Viatges Món a Través (Carrer Governador), Danilo Botiga de Bàsquet (Avinguda València) i les taquilles de Pavelló Ciutat de Castelló”. Els dos punts serà en el seu horari comercial i en taquilles aquest divendres des de les 18:00 a les 20:00; i el mateix dissabte dia de partit de 12:00 a 13:30 i des de les 17:30 i 19:30 (dues hores abans del partit)

El club castellonenc espera gaudir d’una gran jornada de bàsquet al costat de la ciutat i al costat de la província; però sobretot que l’esport del bàsquet visqui un dia de festa