72 equips i mes de 1500 jugadors a la primera edició de la Valencia CF Soccer Cup

490

La Ciutat Esportiva de Paterna acollirà des d’aquest dijous 13 al diumenge 16 d’abril la primera edició de la VCF Soccer Cup, que comptarà amb la participació de 75 equips de futbol base i més de 1.500 jugadors i jugadores participants. En l’apartat internacional aquest torneig tindrà equips d’Anglaterra, República de Kazakhstan i Rússia, i a nivell nacional hi haurà representació de set comunitats autònomes: Andalusia, Balears, Catalunya, Madrid, Múrcia, País Basc i Comunitat Valenciana.

La presentació de la VCF Soccer Cup es celebrarà aquest dijous, a les 19 hores, al Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna, que comptarà amb la presència dels ambaixadors del club de Mestalla, Juan Cruz Sol i Ricardo Arias, i el director de màrqueting Damià Vidagany.

Els participants de la primera edició d’aquest torneig internacional podran gaudir de la visita a l’Mestalla Forever Tour i, a més, l’ ‘staff’ de l’Acadèmia impartirà dues sessions al cos tècnic dels equips participants en què s’explicarà la metodologia València CF.

Dissabte 15 se celebra la festa del torneig en el qual es realitzarà una desfilada amb tots els participants de la VCF Soccer Cup, i diversió per als joves protagonistes amb música, vídeo i regals. Un cop finalitzat aquest acte hi haurà un Sopar de Gala a la Llotja VIP de Mestalla. En l’esportiu, el diumenge 16 es disputaran les finals i el lliurament de trofeus es celebrarà a l’estadi Antonio Puchades. Un cop finalitzat tot el torneig, a més dels vencedors i equips destacats, s’establirà un sistema de puntuació per triar un campió del ‘fair play’ per cada categoria i un altre a l’equip que tingui la ‘Afició més Esportiva’.