15 exjugadors del Borriana denuncien als actuals dirigents

100
Quinze exjugadors del Borriana, que estan ara en altres clubs, han emès una nota de premsa en la qual denuncien als actuals dirigents del club celeste, per fets ocorreguts en les dues últimes campanyes. Han emès aquest comunicat després d’avisar a l’entitat de la Plana Baixa.

“En primer lloc, dir que la nostra intenció sempre va ser la que aquest comunicat mai sortís a la llum, però després de diversos mesos d’esperes i enganys, ens veiem en l’obligació d’explicar la nostra versió.

També volem deixar clar abans de relatar els fets, que el nostre descontent no és pels impagaments; ja que a alguns de nosaltres no se’ns deu res; sinó per les mentides, enganys i silenci, del que hem estat víctimes durant molt de temps. Veient impotents com es gastava diners, al nostre entendre innecessari, mentre alguns de nosaltres seguim sense cobrar.

L’actual directiva entra en el càrrec a l’inici de la temporada 2015/2016, adquirint el compromís de liquidar, amb la segona part de la subvenció de la temporada anterior, l’última mensualitat a tota la plantilla. Aquest compromís s’adquireix en l’assemblea anual del club davant els socis allí presents. A dia d’avui encara hi ha membres d’aquella plantilla que no ha cobrat aquesta mensualitat. Cal recordar que aquella plantilla (temp.2014 / 2015) va complir amb escreix el seu objectiu esportiu, disputant la fase d’ascens, per sobre de tot pronòstic.

Durant la temporada 2015/2016 es van acumular fins a 6 mesos d’impagaments. Durant aquest període, la directiva va fitxar fins a 6 jugadors forans que cobraven al dia, privilegi que la resta de la plantilla no teníem. Cal destacar que això ho coneixíem ja que aquests jugadors ens ho van fer saber, gest que els honra.

Encara amb aquesta situació, la plantilla es manté unida, per l’amor a aquest club, i aconsegueix l’objectiu de jugar la promoció d’ascens a 3a Divisió. La directiva respon agraint aquest esforç amb un nou fitxatge, com no, forà, mentre seguíem sense cobrar.

Davant aquest acte, la plantilla decideix plantar-se, ja que després de mesos d’esperes i mentides no enteníem com sense liquidar els seus deutes, seguien fitxant jugadors, donant a entendre que hi havia diners al club per permetre aquests capricis.

Només amb aquesta mesura de pressió, es va aconseguir que es liquidaran els retards, acabant la temporada amb una mensualitat pendent, havent aconseguit augmentar el seu pressupost inicial gràcies als ingressos obtinguts durant les dues eliminatòries de la promoció d’ascens.

Un cop finalitzada la temporada (juny), setmana rere setmana ens van retardant la data de pagament, fins que se’ns lliura (agost) un pagaré nominal datat pel 5 de setembre.

Aquest pagaré s’ha de d’ingressar en compte, i la nostra sorpresa arriba quan se’ns torna, cobrant-a més, la comissió corresponent per no disposar de fons en el compte del club (fet denunciable).

Arribada aquesta situació, tornem intentar intervenir amb la directiva, sempre per la nostra part, que ens promet solucionar la situació en un termini de dues setmanes. Una altra mentida més, ja que a dia d’avui, alguns dels jugadors que no pertanyem a l’actual plantilla del CD Borriana, igual que aquells jugadors o membres del cos tècnic que no van renovar (o no els van renovar) l’anterior temporada, ens trobem en la mateixa situació. Segueixen fitxant i no estan pagant.

Resumint, ens veiem en l’obligació de donar constància de la mala gestió i de les constants mentides de l’actual directiva del CD Borriana, que va destruir un projecte jove, local i ambiciós, prioritzant la cartera a la pedrera i el guanyar en pagar.

Nota: La directiva del CD Borriana ha estat avisada que anàvem a publicar aquest comunicat i la seva resposta ha estat la de cridar a diversos dels signants, amenaçant-los amb que si signaven no anaven a cobrar el que se’ls deu. ”

involucrats:

Adrián Villarrubia

Alberto Montoya

Carlos Álvarez

Bernat Esciche

Cristian Fandos

Joan López

Pau Ribes

Emeka Eronna

Marc Flor

Abel Bort

Eloy González

Iván Fandos

Jorge Sebastià

Dani Perez

Galder Nuñez