14 equips de tota Espanya varen participar aquest pasat cap de setmana, en el X campionat d’Espanya “Open de Pesca per equips en embarcació fondejada”

429
El restaurant del Club Nàutic de Borriana va acollir dissabte a la nit l’acte de lliurament de premis del X Campionat d’Espanya Open de Pesca per equips en embarcació fondejada, organitzat pel Club Nàutic i la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana, amb el suport de la Federació Espanyola de Pesca i Càsting i l’Ajuntament de Burriana.

Un total de 14 equips de tot Espanya van participar finalment en la competició, que es va desenvolupar en aigües del port pel mal estat de la mar, i en la qual va resultar vencedor absolut el conjunt B del club de Sant Feliu de Guíxols (Girona), que va recollir el títol de mans del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Joan Fuster.

El segon classificat va ser l’equip del Club Esportiu Isla Canela (Ayamonte, Huelva) i en tercera posició va quedar el conjunt del Club de Pescadors Esportius del Principat d’Astúries.

Tant el campió com el subcampió d’Espanya han rebut la passada directe per participar en el proper Campionat del Món de l’especialitat.

En el lliurament de premis van estar presents, a més del regidor d’Esports, la regidora Consol Suay, el president del Club Nàutic de Borriana, Ximo Feliu i el president de la Federació Espanyola de Pesca i Càsting, José Luis Bruna.